Tubahelden
. Weten wij wel wat een tuba is?

Stadium Simon

m1dz4k8a3b1am1dzddeaa917m1dzddeaop13m1dzddearw12

Ze gaan stuk voor stuk. De man die wij voor het laast op het podium van het crossing border festival zagen, is uitgedicht. Landsdichter en wiet ambassadeur Simon Vinkenoog, het was ons een genoegen.

Uitgepoept door Mr Beekman, op 12 July, 2009 om 13:29, onder de noemer Dystopie van de dood. (permalink/RSS)Een koning ons ontvallen


De telsel koning van amerika is ons, net als de michael, enkele dagen geleden ontvallen. Zelfs alle mighty putty in de wereld kan het gat niet dichten wat hij achter laat. Als laaste eer aan hem, het bovenstaande fragment. Let wel, mr Mays verplaatst per bentley door de mc drive.

Uitgepoept door Mr Beekman, op 30 June, 2009 om 19:29, onder de noemer Dystopie van de dood, Videografiteiten. (permalink/RSS)Knak, ruggengraat

kip

Uitgepoept door Mr Beekman, op 15 December, 2008 om 20:55, onder de noemer Dystopie van de dood, Videografiteiten. (permalink/RSS)k-ip-bg

 

Een oude vriend vind zijn weg terug. Voor de kunst.

Uitgepoept door Mr Beekman, op om 10:30, onder de noemer Dystopie van de dood, Fotokiekjes. (permalink/RSS)Themaweek: Mag ik dood?

In het kader van de film in kleur “Mag ik dood?” die binnenkort bij uitzending gemist te volgen is (althans, zo is de veronderstelling) vieren wij heden ten dagen een themaweek.

Mag ik dood? Ah toe nu! Alsjeblieft?
Ik wil zo graag naar de hel. Lekker wegrotten.
De wereld stinkt naar haring. Ik wil hier weg.
Alles moet kapot, want mijn hond is dood.Uitgepoept door Mr van Bimbelberg-de Vries, op 5 June, 2008 om 08:36, onder de noemer Dystopie van de dood, Themaweek, Woordendans. (permalink/RSS)De goudgele waarheid uit de tuinaarde

hebzuchtig als we ons soms kunnen inleven in de rollende pshygen van de soortgenoten om ons heen lijken de beelden in de naastgelegen herinnering, soms haren van goud te bezitten. ook de geest voelt de compressie maar ziet een mooie glans die gelukkig nooit zal vergaan. is er een dokter in de zaal want patiënten zijn er genoeg!

vind de prachtnu is er een variabele opgetreden rond de eerdere chonologische klank reeksen in de korsten van de schedelpan. allemaal verdelen graag, iedereen zijn snede globe, ik heb dan liever een balkon, dan hoeft het niet de bloeden, die korst.

dan zijn daar de ongewisse kennis makingen die in de dagen van de vloot nog gedanst zouden hebben van bedachtzaamheid. nu breid het een verdere collectie uit in de hoop een hoop te laten leven uitgaande van de goudgele waarheid uit de tuinaarde van de overburen. van dan als ze weg zijn met de honden in de bossen des lands, snel de raamkozijnen verwisselen zodat ze nooit meer zullen merken dat een huis kan gieren in de tocht van het zweet op de rug van een feest en die kinderen pleuren van de schommel.

vraag uw kennis of zij het behang even vast doen als jij de poppen scheert, doe dan de plastic haren op de wielen uit het verleden, bouwstenen zijn het, die fosielen.

gevonden!hij is in het fossiel geredenzittend op de weg naar bovenook voeding verlangt steen

Uitgepoept door Mr Beekman, op 12 May, 2008 om 21:06, onder de noemer Dystopie van de dood, Fotokiekjes, Gebruikelijke gekkigheid. (permalink/RSS)Het bezoek van de konegin

Het was weer een mooie dag in de bordelen. Daar was de konegin, statig en onderwijzend zoals het hoort. Een stilte vol bewondering was te proeven in de lucht na en tijdens haar prachtige rede.

De harde schijf is constant spinnende, de meeuwen laten hun stemmen niet teloor gaan,
en dan is er nog dat andere…
Tussenbeide heeft een heer het over zijn hart gekregen om aarzelend en nerveus te fluiten, maar wie het was, dat weet niemand.

0:19 – Welonderbouwd gemompel over de paletdans – over de verscheidene grenzen die originalisme en excentricisme met haar meebrengt in deze moderne wereld – waarop de konegin opmerkt dat het meesterwerk “wel een grappig schilderijtje geworden is”. Om haar eigen woorden te gebruiken: “Hè, wat moet ik daar nu mee?”

1:14 – De aanval van het mensje ding achtig beest weet-ik-veel-wat.

1:42 – Een oneliner die het hele publiek aan de konegin haar voeten legde: “D-Dus die gaat wel even elkaar bijten… Een beetje.” BRAVA! BRAVA! Wat een show, dames en kinderen.
En dat alles wordt opgevolgd door de Speech Over Het Leven (SOHL) die nog generaties lang overgedragen zal worden van geslacht tot geslacht. Werkelijk, de SOHL heeft een grote indruk op eenieder gemaakt en is wellicht één van de grootste vorderingen in de hedendaagse filosofie. Dit beantwoord stellig enkele existentiële vragen, nietwaar?

2:40 – Alsof de heer anders in tranen zou verdrinken, voegt de konegin vol meelij toe aan haar afkrakerijen dat het “wel een voldoende” is – om deze opmerking vervolgens extra hard in het gezicht van de dokter te wrijven met een vies neerkijkend lachje dat perongeluk ontsnapt uit de binnenmond.
Hier komt het fluitspel tevens aan bod.

3:09 – “En de beste.” Ik schaam me diep voor de viese ondertoon in het daaropvolgende lachje. “Gna gna.”

3:25 – De konegin onderwijst met een strenge blik. Het Krachtwezen kruipt vol schaamte voor de konegin ineen en toont zich wijs door zich te weerhouden van een brutaal tegenwoord.

4:38 – “Het is niet de zon. Het licht, maar niet de zon.” Het Krachtwezen regeert over de aarde. Critici links en rechts zijn tot in het diepst van de harten ontroerd – zo geroerd zelfs, dat ze haast geen woord meer over de lippen krijgen. Niets dan “Prachtig toch? SCHITTEREND!”. Doch de konegin is niet geamuseerd.

5:30 – De konegin ontsteekt haar toorn, maar het Krachtwezen laat zien waarvan hij gemaakt is en trotseert de storm moedig. Dit alles loopt uit in een leermoment over autos en pakken zwart papier. Dank u, meesteres. Dank u.

Het is geen 8. Het is geen net-aan-voldoende.
Het ontstijgt de schaal van 10 en daarmede alle kritiek. Dit kent geen cijfer, dit is pracht.

http://download.yousendit.com/2D0736A5085EE4F3

Uitgepoept door Mr van Bimbelberg-de Vries, op 16 April, 2008 om 11:26, onder de noemer De droge koekjes van oma, Dystopie van de dood, Gebruikelijke gekkigheid, Muzikaal gemekker, Nieuws/Actueel, Woordendans. (permalink/RSS)